Sevicii

Filip Impex  93 SRL este distribuitor de aparatura de detectie si protectie de aproape 15 ani, timp in care a asigurat clientilor sai o gama completa de servicii pentru aparate alcooltest, termometre, higrometre, sonometre, manometre, detectoare de gaz etc.


In prezent asiguram urmatoarele servicii:

- service pentru aparatele comercializate, atat in perioada de garantie cat si dupa

- calibrari

- obtinerea de certificate de etalonare metrologica


Filip Impex  93 SRL comercializeaza inclusiv aparatura de detectie necesara companiilor romanesti pentru obtinerea unor autorizatii sau a unor subventii conform legislatiei in vigoare, ca de exemplu:


- manometre, sonometre, anemometre, termometre, umidometre, aparate grosime strat necesare autorizarii firmelor ce activeaza in domeniul apararii contra incendiilor, conform ORDIN Nr. 112 din 16 iulie 2014 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, aprobată prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 87/2010


- detectoare de CO2 si NH3, luxmetre, anemometre etc. necesare pentru obtinerea de Subventii APIA, care respecta conditiile impuse de ordinul 228 din 11.10.2012. privind bunastarea animalelor si care sunt conforme cu 

Masura 215 – Plati în favoarea bunastarii animalelor


Acolo unde legislatia o cere, putem obtine si certificate de etalonare pentru aceste aparate, certificate ce pot fi emise de laboratoare autorizate sau de BRML/IML.Puteti comanda produsele noastre si prin platforma SEAP.