Sevicii

Filip Impex  93 SRL este distribuitor de aparatura de detectie si protectie de aproape 15 ani, timp in care a asigurat clientilor sai o gama completa de servicii pentru aparate alcooltest, termometre, higrometre, sonometre, manometre, detectoare de gaz etc.


In prezent asiguram urmatoarele servicii:

- service pentru aparatele comercializate, atat in perioada de garantie cat si dupa

- calibrari

- obtinerea de certificate de etalonare metrologica

 

Filip Impex  93 SRL comercializeaza inclusiv aparatura de detectie necesara companiilor romanesti pentru obtinerea unor autorizatii sau a unor subventii conform legislatiei in vigoare, ca de exemplu:

- manometre, sonometre, anemometre etc. necesare autorizarii firmelor ce activeaza in domeniul apararii contra incendiilor, conform ORDIN Nr. 112 din 16 iulie 2014 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, aprobată prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 87/2010

- detectoare de CO2 si NH3, luxmetre, anemometer etc. necesare obtinerii de Subventii APIA

s.a.

Acolo unde legislatia o cere, putem obtine si certificate de etalonare pentru aceste aparate, certificate ce pot fi emise de laboratoare autorizate sau de BRML/IML.Puteti comanda produsele noastre si prin platforma SEAP.