Echipament multigaz monitorizare zona - Amplificator de alarma Drager X-zone 5500

SKU:Xzone5500
Out of stock
14.850,01 lei
cu TVA

12.479,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Drager X-zone 5500 transforma detectoarele personale multigaz X-am 5000 sau X-am 5600 in echipamente de monitorizare si alarma zonale in spatiile de lucru.

Poate fi utilizat la suprafata sau in minerit ex-zona 0 /M1.

 

Alarma sonora si vizuala la 360 grade.

Poate comanda sisteme de operare externe la atingerea nivelelor de alarma.

Transferul semnalului de alarma este wireless. Functia radio poate fi oprita/pornita.

 

Echipamentul poate fi comandat cu sau fara pompa si accesorii de prelevare din spatii greu accesibile.

 

Se livreaza cu baterie 24 Ah. Functionare continua pana la 120 h.

 

Aparatul multigaz Drager X-am 5000 sau 5600 nu este inclus (se comanda separat cu senzori la alegere).

 

Accesoriile de incarcare acumulatori se comanda separat.

 

MONITORIZARE INOVATOARE A ZONEI DE LUCRU
Dräger X-zone 5500 transformă  instrumente personale Dräger X -am 5000/5600  de detectare a gazelor într-un dispozitiv inovativ de  supraveghere zonala  pentru o gamă largă de aplicaţii. O combinaţie brevetată pentru
cresterea siguranţei - în plus faţă de detectoarele personale purtate la corp, aceste monitoare de zonă sunt poziţionate  acolo unde nu sunt persoane dar exista posibilitate aparitiei de gaze periculoase.
ALARMA VIZIBILA  - 360 °
Chiar de la distanţă, iluminarea  inelului  LED verde indică faptul că aerul este curat. La detectarea pericolelor de gaz, LED-ul isi schimbă culoarea din verde linroşu, oferind astfel un avertisment clar vizual în care gazul este prezent. În plus, o alarmă de evacuare puternica şi extrem de sonoră este emisă.
Cu amplificator patentat 360 ° alarma, de avertizare acustică se aude cu acelaşi volum din toate părţile. Independent de direcţia vântului La Dräger X-zone 5000 intrare de gaz este amenajat într-un mod care poate difuza la gaz  Dräger X-zonă 5500 de la toate părţile.

INTERCONECTARE FĂRĂ FIR
Până la 25 Dräger X-zone pot fi interconectate în mod automat pentru a forma un lant fără fir. Aceasta interconectare dintre balizele  de măsurare permite transportul rapid pentru asigurarea de zone mai mari, de exemplu conducte sau rezervoare industriale - chiar şi în domeniul de aplicare a opririlor industriale. În cazul unei alarme de gaz, aparatul transmite semnal de alarmă la toate unităţile care fac parte din lant, care semnal este o alarma  fiica.   Alarma fiica este, în contrast cu alarma master roşu, ea ilumineaza verde / rosu , permiţând astfel rapid recunoaşterea uşoara a alarmei in sine cat si a dispozitivelor secundare de alarmă-declanşate. Aceasta asigură o alarmă de evacuare uşoară şi clară . Alternativ,  lantul poate fi, de asemenea, cu fir.
MONITORIZARE ZONA CHIAR CU POMPA
O pompă  opţionala integrata permite monitorizarea continuă a zonelor în timpul functionari acesteia. Aceasta oferă posibilitatea de monitorizare continuă a spaţiilor închise şi locaţiilor  greu accesibile - de la o distanţă de până la 45 m


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

detectie.ro
Xzone5500