Termohigrometru ambiental Testo 610

SKU:05600610
Out of stock
884,17 lei
cu TVA

743,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Termohigrometru ambiental Testo 610,

Masoara umiditatea, temperatura ambientala

Calcul punct de rouă şi bulb umed

 

Instrumentul de buzunar  testo 610 este excelent de utilizat atunci când vine vorba de,măsurarea precisă a temperaturii și umidității a climatului interior. În plus, instrumentul compact poate calcula punctul de rouă și temperatura bulbului umed.

 

Descriere produs

Testo 610 permite măsuratori rapide și precise a temperaturii și umidității ale climatului interior, de exemplu, în birouri, depozite, instalații de producție sau camere de servere. Mai mult, instrumentul de măsurare poate calcula punctul de rouă și temperatura bulbului umed . Ambele valori permit obținerea de concluzii cu privire la relația dintre temperatură și umiditate, factori importanți în ceea ce privește evaluarea climatul interior.

Avantajele testo 610

Cu senzorul de temperatură NTC integrat, testo 610 oferă o mare acuratețe când vine vorba de măsurarea temperaturii. Măsurătorile umidității cu senzor de umiditate capacitiv se caracterizează prin stabilitate pe termen lung. Cei doi senzoi fac ca testo 610 să de vina un termohigrometru fiabil și durabil.

Termo-higrometru este ușor de utilizat: valorile de temperatură și umiditate sunt ușor de citit de pe ecranul iluminat. În plus, puteți afișa punctul de rouă calculta și temperatura în bulb umed, precum și valorile minime sau maxime. Cu capacul de protecție, cureaua de mână și geantă de transport, termo-higrometrul poate fi stocat în condiții de siguranță și cu ușurință de-a lungultimpului la  la orice locație de măsurare.

 

Conținut pachet

testo 610; instrument pentru măsurarea umidităţii şi temperaturii, include capac de protecţie, baterii şi Senzor de umiditate Testo stabil în timp

 

Termo-higrometrul Testo 610 se incadreaza in cerintele Ordinului nr. 962 din 29 iulie 2009 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea farmaciilor si drogheriilor, care prevede obligativitatea ca farmaciile si drogheriile sa fie dotate cu dispozitive sau aparatura de monitorizare a conditiilor de temperatura si umiditate relativa, adica cu termohigrometre/termometre si umidometre/termometre si psihrometre.

 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

05600610