Pistol de umflat roti cu certificat de etalonare

SKU:ABC285
In stoc
400,00 lei
cu TVA

336,14 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 7 zile
Cantitate

local_shipping Livrare in 7 zile
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Folosirea unui pistol de umflat cu manometru pentru controlul presiunii in pneuri cu certificate de etalonare este necesara pentru a indeplini cerintele de autorizare si functionare impuse de RAR prin reglementarea RNTR 9 pentru vulcanizari si service-uri auto.

Pistol de umflat cu manometru pentru controlul presiunii in pneuri

+ Certificat de etalonare

 

Livrarea sculelor insotite de certificatele de etalonare se face  in circa 5-7 zile de la comanda.

Certificatele de etalonare sunt emise de un laborator acreditat de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala).

Pe certificatele de etalonare este inscrisa denumirea firmei cumparatorului si adresa pe care acesta doreste sa o inscrie (sediu/punct de lucru).

Conform reglementarilor RAR, verificarea metrologica (re-etalonarea) trebuie repetata la maximum 24 de luni. Pentru a re-etalona aceste dispozitive sau altele pe care le aveti, puteti sa ne cereti o oferta de pret si putem obtine certificatele de re-etalonare in termen de 5-7 zile de cand ne trimiteti dispozitivele.

 

Pistolul de umflat roti cu manometru poate fi comandat si impreuna cu o cheie dinamometrica si un subler, toate etalonate = 599 lei+tva

Reglementările privind autorizarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de reparaţii, de întreţinere, de reglare, de modificări constructive, de reconstrucţie a vehiculelor rutiere, precum şi de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz - RNTR 9  pot fi consultate aici: https://www.rarom.ro/cs-uploads/rntr9.pdf


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

ABC285