Modalitati de comanda

***Pentru persoanele fizice comanda se face numai online iar livrarea numai prin curier rapid. Suntem magazin online si nu vindem de la sediu. Plata se face orin OP sau Card in avans sau ramburs numerar. Nu acceptam plati in numerar la sediu.

Din site-ul nostru va puteti alege orice produs care are afisat pretul in lei.

Parcurgand listele de produse, puteti sa adaugati ceea ce doriti sa comandati in cosul de cumparaturi, apasand butonul Adauga in cos. Pe tot parcursul studierii site-ului, va sta la dispozitie optiunea Cosul meu pentru a revedea produsele pe care le-ati ales si, eventual, pentru a va modifica comanda. Puteti sa mariti numarul de produse scriind cate doriti in casuta din dreptul fiecaruia, apoi apasati butonul Actualizeaza.

In momentul in care ati terminat de adaugat in cos tot ce doriti, apasati butonul Comanda. Urmatorul pas este sa completati datele de identificare, precum si detalii privind livrarea si modalitatea de plata, si comanda va fi finalizata (veti primi un email de confirmare a inregistrarii comenzii.) Va recomandam sa va creati un cont, desi este optional. Este un proces foarte rapid - nu trebuie decat sa treceti userul dorit si parola dupa ce ati completat datele de identificare. Astfel, veti putea oricand sa intrati in contul dumneavoastra sa vedeti istoricul comenzilor.

Livrare si modalitatea de plata

***Pentru persoanele fizice livrarea numai prin Fan Courier. Suntem magazin online si nu vindem de la sediu. Plata se face prin OP sau Card in avans sau ramburs numerar la curier. Nu acceptam plati in numerar la sediu

Pentru persoane juridice,  societati comerciale, institurii etc livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier, Favorit, OTTO, Cargus, Urgent s.a.) sau prin ridicarea de la sediul str. Cpt. Octav Cocărăscu, nr. 75, Sector 1, Bucureşti

Plata se poate face prin Ordin de Plata, Cec, Bilet la Ordin sau Numerar (la ridicarea produselor de la sediu sau numerar ramburs la primirea coletului).

Mentiuni

Imaginile din paginile produselor sunt informative si pot fi usor diferite fata de produs.

Comanda se considera acceptata abia dupa ce este validata telefonic de catre un reprezentant al site-ului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara un anunt in prealabil. Multumim!