Alcooltest Dräger Interlock 5000

SKU:8322550
Out of stock
8.358,56 lei
cu TVA

7.024,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Interlock 5000 constă din două componente – dispozitivul de măsurare alcool şi unitatea de comandă. Înainte de pornirea motorului, dispozitivul solicită conducătorului sa sufle in alcooltest. Rezultatul măsurării concentraţiei de alcool din respiraţie determină dacă unitatea de comandă deblochează starterul vehiculului şi motorul poate fi pornit.

Designul instrumentului Interlock 5000 este atractiv şi ergonomic. Alcooltestul are un ecran mare, simplu şi intuitiv. Muştiucul este ataşat la spatele dispozitivului de măsurare. Astfel Interlock 5000 nu poate fi recunoscut imediat ca fiind un alcooltest antidemaraj. Muştiucul poate fi înlocuit uşor, este igienic şi biodegradabil.

 

SIGURANŢĂ ŞI FIABILITATE

Interlock 5000 poartă marcajul E1 şi satisface toate cerinţele standardului european EN 50436-2, care constituie o referinţă în multe ţări pe plan mondial  pentru utilizarea preventivă a alcooltestelor antidemaraj.

Alcooltestul antidemaraj ajută la protejarea sigură a personalului, a pasagerilor şi a bunurilor de riscul conducerii sub influenţa alcoolului. De asemenea protejează şi de riscurile care rezultă din influenţa alcoolului rezidual. Interlock 5000 îmbunătăţeşte siguranţa companiei şi ajută în prevenirea vătămărilor corporale sau a pagubelor materiale cauzate de consumul de alcool.

 

PUTERE CONSUMATĂ ŞI DISPONIBILITATE OPERAŢIONALĂ

Interlock 5000 funcţionează economic, în modul stand-by consumul este sub 1 mA. Dispozitivul este foarte economic şi în timpul conducerii. Aceasta asigură ca disponibilitatea operaţională a vehiculului să nu fie compromisă. Dispozitivul este fiabil şi precis în intervalul de temperaturi între -45 °C şi 85 °C. Recomandăm ca dispozitivul să fie calibrat şi revizuit tehnic periodic la fiecare 12 luni.

 

MĂSURARE ALCOOL ŞI DETECTARE MANIPULARE

Senzorul electrochimic al dispozitivului Interlock 5000 măsoară în mod specific alcoolul, ceea ce asigură ca celelalte substanţe exhalate să nu distorsioneze rezultatele de măsurare. Această tehnologie de senzori de precizie este folosită şi la dispozitivele de măsurare alcool din respiraţie utilizate de către poliţie.

STOCAREA DATELOR ŞI PROTECŢIA  DATELOR

Dispozitivul stochează toate datele relevante în unitatea de comandă. Acestea includ de ex.: introducerea unui eşantion de aer expirat sau refuzul de a introduce un eşantion de aer expirat, concentraţia de alcool măsurată, pornirea şi oprirea motorului cât şi posibilele tentative de manipulare. Datele pot fi descărcate printr-o interfaţă cu infraroşii şi după aceea pot fi analizate. Datele sunt protejate prin metode speciale de criptare. Acestea pot fi descărcate şi analizate doar cu anumite drepturi de acces, cu software special şi hardware-ul respectiv.

 

FIABILITATE PE TOT PARCURSUL DRUMULUI

De peste 60 de ani pe piaţa dispozitivelor pentru poliţie Dräger este o referinţă recunoscută în domeniul măsurărilor alcoolului din respiraţie. În domeniul imobilizatoarelor de vehicul pe bază de detectare alcool Dräger are o vechime de 20 de ani. Acest know-how împreună cu experienta in tehnologia de măsurare determină ca Interlock 5000 să fie o soluţie fiabilă si sigură pentru transport în siguranţă.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

detectie.ro
8322550