Aparat de cantarit verificat metrologic/etalonat 100kg

SKU:RCS-7040
In stoc
1.368,50 lei
cu TVA

1.150,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 7 zile
Cantitate

local_shipping Livrare in 7 zile
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Aparat de cantarit verificat metrologic/etalonat conform normativelor ISU din Ordinul Nr. 112 din 16 iulie 2014

Cantarul electronic portabil RCS-7040 impreuna cu certificatul de etalonare se incadreaza in cerintele normativelor ISU pentru 

  • - Aparat de cantarit - minimum 100 kg, cu precizie 500 g sau mai ridicata - verificat metrologic/etalonat (pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera)

din lista de mijloace tehnice din dotare, conform ORDINULUI Nr. 112 din 16 iulie 2014 pentru modificarea si completarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor, aprobata prin Ordinul ministrului administratiei si internelor nr. 87/2010.

Cantarul electronic RCS-7040 este un instrument de masura portabil, folosit de tehnicieni pentru a afla cantitatea de freon incarcata sau descarcata dintr-o instalatie frigorifica, pentru a cantari substantele necesare pentru ignifugari sau reincarcarea stingatoarelor de incendiu etc.

In functie de lot, culoarea si aspectul cutiei, a valizei de trasnsport din plastic si a cantarului pot varia fata de cele din fotografii, insa functiile si datele tehnice ale aparatului raman aceleasi. 

Certificatul de etalonare este inclus in pret si se obtine in 5-7 zile.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

RCS-7040

Fisa tehnica

Property
Certificat de etalonare inclus in pret