Detector scurgeri de gaze GD-3300

SKU:GD-3300
In stoc

Detector scurgeri de gaze si vapori. Poate fi folosit pentru detectarea de scurgeri pentru o mare varietate de gaze si vapori, pentru gaze explozive si unele gaze toxice.

464,10 lei
cu TVA

390,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Detector scurgeri de gaze si vapori.

Poate fi folosit pentru detectarea de scurgeri pentru o mare varietate de gaze si vapori, pentru gaze explozive si unele gaze toxice.

Util pentru detectarea metanului, gazelor naturale, propan, butan, LPG, hidrogen si alte gaze combustibile, alcool, amoniac, hidrogen sulfurat, vapori, aburi, fum, monoxid de carbon (fara a indica si cantitatea) si va poate ajuta sa gasiti usor sursele de scurgeri pentru aceste gaze.

Detectorul de gaze explozibile are un senzor foarte sensibil care este montat pe un "gat de lebada" lung si frexibil ce permite descoperirea scurgerilor de gaz in locuri greu accesibile. Alarma reglabila, utilizarea usoara cu o singura mana si constructia solida si fiabila sunt intre avantajele acestui model. Are alarma sonora si vizuala ce permit descoperirea usoara si precisa a scurgerilor de gaze explozibile.

Nu are afisaj. Semnaleaza scurgerile de gaz prin modificarea tonalitatii semnalului sonor.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

GD-3300