Dräger Pac 3500 detector monogaz (CO H2S O2)

SKU:pac3500
Out of stock

Detector monogaz pentru CO, H2S sau O2. 2 ani durata de viata

Pret variabil

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Detectoarele Drager PAC 3500 si PAC 5500 NU SE MAI COMERCIALIZEAZA

Va recomandam noua generatie de detectoare PAC 6000, PAC 6500, PAC 8000, PAC 8500.

Detectoarele Drager Pac 6000 si PAC 6500 garantează monitorizarea aerului înconjurator si ofera un avertisment rapid pentru concentratiile periculoase de monoxid de carbon, hidrogen sulfurat, dioxid de sulf si oxigen.

Drager Pac 8000 este disponibil pentru alte gaze cum ar fi dioxidul de azot, acidul cianhidric, ozon sau fosgen, in timp ce aparatul Drager Pac 8500 include senzori duali XXS  H2S/CO , O2/CO etc.

 

Detectoarele din seriile PAC 6000, PAC 6500, PAC 8000 si PAC 8500 au inlocuit modelele PAC 3500, PAC 5500 si PAC 7000.

 

Dräger Pac 3500 este un instrument portabil pentru detectarea individuală a gazelor la locul de muncă. Instrumentul poate fi utilizat pentru monitorizarea rapidă şi sigură a aerului ambiant, şi asigură o avertizare rapidă pentru concentraţiile dăunătoare de Monoxid de Carbon CO, Hidrogen Sulfurat SO2 sau Oxigen O2.

Cu afişj mare pentru concentraţie, are doua nivele de alarmare vizuala, acustica si vibratorie, memoreaza 60 de evenimente.

Durata de viata 2 ani. Senzorul nu se schimba.

Bateria se poate schimba si are o durata de viaţă:

CO, H2S > 2 ani

O2 > 12 luni (la 25 °C, 8 ore/zi, 1 min alarmă/zi)

 

Analizoarele monogaz Dräger  Pac® 3500, Dräger Pac® 5500  garantează monitorizarea sigură a aerului ambiental  şi asigură  o avertizare rapidă în cazul apariţiei unor concentraţii periculoase de monoxid de carbon, hidrogen sulfurat sau oxigen.

 

Afişajul de dimensiuni mari şi iluminat permite citirea cu uşurinţă a simbolurilor intuitive afişate.

Dräger Pac 3500  poate fi utilizat 2 ani, fără să necesite operaţii de întreţinere.

 

Aparatul este destinat pentru operarea pe perioade lungi de timp, fără înlocuirea senzorului.

Utilizând un PC cu software instalat, interfaţa IR permite utilizatorului să efectueze cu uşurinţă configurări, calibrări, sau descărcări ale datelor memorate.

 

Mic şi robust

Dimensiunile şi greutatea analizoarelor Dräger Pac, 3500, 5500 sunt ideale pentru monitorizarea personală. Carcasa acestor aparate mici şi ergonomice este acoperită cu cauciuc. Aparatele întrunesc cerinţele IP 65. Un clip asigură fixarea sigură a aparatului de purtător.

 

Alarme multiple

Aparatele sunt prevăzute cu alarme multiple, setabile pe două nivele de alarmare. In plus, faţă de alarma sonoră, o alarmă vizuală şi una vibratorie avertizează utilizatorul în cazul apariţiei unor concentraţii periculoase ale gazelor monitorizate.

Inainte ca instrumentul  să ajungă la sfârşitul perioadei sale de utilizare, precum şi în cazul apariţiei unor erori de funcţionare, utilizatorul va fi de asemenea avertizat.

 

Noua generaţie de senzori DrägerSensors XXS

Aparatele din familia Pac sunt echipate cu noua generaţie de senzori DrägerSensors XXS. Senzorii Dräger XXS  au un timp de reacţie foarte scurt datorită reacţiilor electrochimice rapide şi duratei de difuzie foarte mici.

 

Interval de operare reglabil

Această funcţie, disponibilă pentru Dräger Pac 3500 şi 5500, permite setarea unei perioade individuale de operare în zile, de ex. pentru a stabili o anumită dată pentru efectuarea calibrării, a inspecţiei, sau pentru încheierea perioadei de funcţionare. Setarea se poate efectua cu ajutorul PC-ului pe care s-a instalat software-ul  Pac Vision or CC Vision.


Testarea preciziei măsurării

Dräger Pac, 3500, 5500 sunt prevăzute cu posibilitatea testării preciziei măsurării. Dacă este necesară testarea preciziei măsurării, pe afişaj va apărea un simbol de avertizare. Intervalul de testare poate fi stabilit de utilizator. Testarea poate fi efectuată manual sau automat cu ajutorul unei staţii de testare. Procedura de ajustare a testului poate fi activată utilizând un PC pe care s-a instalat software-ul Pac Vision sau CC Vision. Rezultatul testării (admis sau respins) va fi memorat de aparat.

 

Calibrarea şi configurarea

Pentru configurarea, calibrarea sau  ajustarea  individuală a testului de precizie a măsurării,  instrumentul trebuie conectat prin intermediul unui suport de transfer date la un PC, pe care s-a instalat software-ul Pac Vision or CC-Vision

De asemenea, există posibilitatea configurării şi calibrării mai multor aparate în acelaşi timp. Pentru aceasta, este disponibil Dräger E-Cal System.

 

Memorie de evenimente

Dräger Pac 3500 si 5500 este prevăzut cu memorie de evenimente. In memoria aparatului pot fi stocate 60 de evenimente. Dacă apare evenimentul  nr. 61, valoare corespunzătoare va fi memorată peste cea mai veche valoare memorată. Pentru descărcarea datelor stocate, însoţite de dată şi oră, se utilizează un PC pe care s-a instalat software CC Vision sau gas Vision.

4-2004

DATE TEHNICE

 

 

Dotat

1senzor electrochimic

Măsurarea

prin difuzie  

Alimentarea cu energie

baterie cu Litium

Dimensiuni

64 x 84 x 25 mm

Masa

cca. 120 g

Conditii de lucru

-30° ¸ +50°C

-700 ¸ 1300 hPa

-10  ¸ 90% umiditate relativă

Clasa de protecţie

IP 65

Alarme

acustica >90 dB(A)

optică

vibratorie

Alarmă acustică

cu două tonuri >90 dB, la distanţă de 30 cm

Aprobări

Marca CE (89/336/EEC, 94/9/EC)

Certificare Ex

ATEX  I/II  M 1/1 G-EEx ia I/II C T4  CENELEC


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

pac3500