Dispozitiv de detectare a pierderilor GPL/GNC/GNL cu certificat etalonare - autorizare RAR

SKU:GD3300ce
Out of stock

Dispozitiv de detectare a pierderilor GPL/GNC/GNL cu certificat de etalonare - autorizare RAR

892,50 lei
cu TVA

750,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Dispozitiv de detectare a pierderilor GPL/GNC/GNL (Detector scurgeri de gaze si vapori) + Certificat de etalonare

Poate fi folosit pentru detectarea de scurgeri pentru o mare varietate de gaze si vapori, pentru gaze explozive si unele gaze toxice.

Util pentru detectarea metanului, gazelor naturale, propan, butan, LPG (GPL), hidrogen si alte gaze combustibile, alcool, amoniac, hidrogen sulfurat, vapori, aburi, fum, monoxid de carbon (fara a indica si cantitatea) si va poate ajuta sa gasiti usor sursele de scurgeri pentru aceste gaze.

Detectorul de gaze explozibile are un senzor foarte sensibil care este montat pe un "gat de lebada" lung si frexibil ce permite descoperirea scurgerilor de gaz in locuri greu accesibile. Alarma reglabila, utilizarea usoara cu o singura mana si constructia solida si fiabila sunt intre avantajele acestui model. Are alarma sonora si vizuala ce permit descoperirea usoara si precisa a scurgerilor de gaze explozibile.

Nu are afisaj. Semnaleaza scurgerile de gaz prin modificarea tonalitatii semnalului sonor.

Folosirea unui detector de scurgeri cu certificat de etalonare este necesara pentru a indeplini cerintele de autorizare si functionare impuse de RAR prin reglementarea RNTR 9 pentru service-uri auto care testeaza autovezicule doate cu motor pe GPL/GNC/GNL.

Livrarea sculelor insotite de certificatele de etalonare se face  in circa 3-7 zile de la comanda.

Certificatele de etalonare sunt emise de un laborator acreditat de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala).

Pe certificatele de etalonare este inscrisa denumirea firmei cumparatorului si adresa pe care acesta doreste sa o inscrie (sediu/punct de lucru).

Conform reglementarilor RAR, verificarea metrologica (re-etalonarea) trebuie repetata la maximum 24 de luni. Pentru a re-etalona aceste dispozitive sau altele pe care le aveti, puteti sa ne cereti o oferta de pret si putem obtine certificatele de re-etalonare in termen de 3-7 zile de cand ne trimiteti dispozitivele.

Reglementările privind autorizarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de reparaţii, de întreţinere, de reglare, de modificări constructive, de reconstrucţie a vehiculelor rutiere, precum şi de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz - RNTR 9  pot fi consultate aici: https://www.rarom.ro/cs-uploads/rntr9.pdf


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

detectie.ro
GD3300ce