Aerotest Simultan HP cu tuburi Drager

SKU:6525951
Out of stock

Aparatul Aerotest Simultan HP Drager este un instrument de monitorizare a puritatii aerului de respirat la presiuni inalte. Cu aparatul Aerotest Simultan HP Drager se poate determina calitatea aerului furnizat de compresoare sau butelii de aer comprimat, conform normelor EN 12021.

17.396,61 lei
cu TVA

14.619,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Aparatul Aerotest Simultan HP Drager este un instrument de monitorizare a puritatii aerului de respirat la presiuni inalte. Alaturi de tuburile colorimetrice si de noul impactor de ulei Drager, sistemul ofera rezultate rapide si extrem de acurate necesare monitorizarii calitatii aerului comprimat.

 

Cu aparatul Aerotest Simultan HP Drager se poate determina calitatea aerului furnizat de compresoare sau butelii de aer comprimat, conform normelor EN 12021.

 

Aparatul Aerotest Simultan HP Drager permite determinari cantitative ale mai multor substante cu potential daunator: monoxid de carbon, dioxid de carbon, vapori de apa sau ulei. Testarile se pot face fie individual, fie simulatan.

 

Noul impactor de ulei Drager a fost special conceput pentru a verifica procentul de vapori de ulei din aerul comprimat, fie ca este vorba de uleiuri conventionale sau de uleiuri sintetice.

 

Rezultate precise si rapide (circa 5 minute)

 

 

Trusa compacta pentru stocarea si transportul aparatului, accesoriilor si tuburilor.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

6525951