Sonometru Testo 816-1

SKU:Testo 816-1
Out of stock
3.581,90 lei
cu TVA

3.010,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Descriere

  • Măsurarea nivelului de zgomot conform IEC 61672-1 clasa 2 și ANSI S1.4 Tip 2 

  • Evaluarea frecvenței conform curbelor caracteristice A și C 

  • Stocarea datelor de până la 31000 de valori măsurate 

  • Software pentru managementul datelor și măsurări pe termen lung 

testo 816-1 este instrumentul de măsură ideal pentru măsurarea nivelului de zgomot, atât pentru evaluatori cât și pentru măsurătorile la locul de muncă sau pentru evaluarea nivelului de zgomot în industrie și în mediul înconjurător. 

 

Sonometrul testo 816-1 este conform normelor IEC 61672-1 Class 2 și ANSI S1.4 Type 2 privind nivelul de zgomot.

Testo 816-1 are pe lângă avantajele instrumentului testo 816 și un data logger integrat pentru citirea și salvarea a peste 30 000 de valori și un software pentru PC dedicat.

Prin intermediul butonului fast/slow, intervalul de eșantionare poate fi selectat între 1 sec. și 125 msec. pentru a evalua mai precis sursa de zgomot. Analiza frecvenței poate fi de asemenea selectată între curbele caracteristice A sau C. Curba caracteristică A corespunde percepției presiunii sunetului de către urechea umană, în timp ce curba caracteristică C poate evalua în plus și componentele de frecvență joasă ale unui sunet.
 
Stocarea integrată datelor permite înregistrarea și stocarea în instrument a peste 30000 de valori măsurate, acestea putând fi administrate folosind software-ul inclus. Pe lângă aceasta, software-ul permite masuratori on-line pentru o perioadă mai lungă de timp.

Sonometrul testo 816 are și ieșiri AC/DC. Prin ieșirea AC pot fi conectate direct la instrument înregistratoare și amplificatoare, iar prin ieșirea DC pot fi utilizate direct la locul măsurătorii înregistratoare grafice și înregistratoare de date. Afișajul cu grafic de bare oferă utilizatorului o vedere de ansamblu asupra întregului domeniu de măsură.
Cu ajutorul calibratorului opțional, instrumentul de măsură poate fi recalibrat direct la locul măsurătorii cu ajutorul șurubelniței furnizate împreună cu sonometrul. Capacul de protecție împotriva vântului, inclus în livrare, asigură rezultate corecte ale măsurătorilor atunci când se măsoară afară și, dacă este necesar, protejează microfonul de murdărie și praf.

 

Se poate livra cu Certificat de Etalonare emis de un laborator acreditat de Biroul Roman De Metrologie Legala.

Cost suplimentar 770 LEI + tva. Timp de livrare circa 5-7 zile lucratoare.

 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

Testo 816-1