Anemometru Testo 410-2

SKU:05604102
Out of stock
1.019,83 lei
cu TVA

857,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Elice integrată cu diametru de 40 mm

Măsurarea vitezei aerului, temperatura și umiditatea aerului

Calculează punctul de rouă și temperatura în bulb umed, Windchill și forța vântului Beaufort 

Include funcția de medie a unui singur punct, valori max / min și funcția hold

Ideal pentru măsurători rapide la grilele de ventilație și pentru inspectarea condițiilor de aer – de asemenea în aer liber: utilizați testo 410-2 anemometrul cu elice pentru măsurarea umidității, a vitezei aerului si temperatura aerului, punctului de rouă și temperatura în bulb umed, Windchill sau vânt Beaufort: anemometrul poate realiza calculul tuturor acestor parametri la simpla apăsare a unui buton.

Cu forma lui utilă, anemometrul cu elice testo 410-2 este extrem de practic pentru măsurători rapide de verificare la grile de ventilatie si în aer liber. Cu elicea integrată (cu diametrul de 40 mm), puteți măsura chiar și vitezele de aer reduse de la 0,4 m / s la 20 m / s.


Anemometerul este echipat cu  senzorul nostru Testo de umiditate oferind stabilitate pe termen lung și cu un senzor de temperatură NTC cu o gamă de măsurare de -10-50 ° C pentru inspectarea condițiilor de aer. Prin urmare, puteți utiliza testo 410-2 pentru a măsura temperatura și umiditatea aerului fiabil.
testo 410-2 afișează și alți parametri, la simpla apăsare a unui buton: punctul de rouă, temperatura în bulb umed,  precum și forța vântului Beaufort și temperatura Windchill, temperatură percepută de o persoană ca urmare a răcirii aerului în urma vantului.

Anemometru ofera accesorii practice și funcții utile

Anemometrul este echipat cu elice și cu un capac de protecție. Acest lucru oferă o protecție de suplimentară, pentru depozitarea  testo 410-2. În timpul măsurării, puteți folosi brățara pentru încheietura mâinii, pentru a împedica scaparea anemometrului cu elice.


Funcțiile utile oferite de anemometru:

Calcularea valori medii: calcularea vitezei medii a aerului, de exemplu, la grile de aerisire

Funcție Hold: permite ca datele actuale măsurate cu privire la viteza aerului, umiditatea și temperatura aerului să fie înregistrate și comparate între ele

Valori max/min: afișează valorile minime sau maxime anemometrului cu elice de la ultima pornire sau resetare

Afișaj iluminat: citește valoriile afișate chiar și in mediile întunecate

Unități selectabile: pentru viteza aerului și a temperaturii: m/s, km/h, fpm, mph, kts, Beaufort, °C, °F și Windchill

 

Conținut pachet

 

Testo 410-2 anemometru cu elice pentru masurarea vitezei aerului, a umidității a temperaturii aerului, include capac de protecţie, brațara pentru încheietura mâinii, baterii şi protocol de calibrare.

 

 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

05604102