Detector CO2, Termometru-higrometru DT-802

SKU:DT802
In stoc
Detector CO2 (bioxid de carbon), termometru, higrometru
821,10 lei
cu TVA

690,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Aparat stationar pentru masurarea dioxidului de carbon, (CO2) a temperaturii si umiditatii este proiectat pentru controlarea calităţii aerului prin măsurarea nivelului de dioxid de carbon,temperatura si umiditate, spre exemplu fabrici, birouri, depozite, sere, ciupercarii, linii de transport ş.a.

Valoarea măsurată de CO2 în ppm (părti pe milion) va fi afişată numeric pe ecran. În plus, mai are 3 indicaţii diferite, după caz: Good (bun, între 0 şi 800ppm), Normal (între 800 şi 1200ppm) şi Poor (slab, mai mare de 1200ppm).

O alarmă va suna când nivelul de CO2 trece limita definită.

Afisajul de dimenisuni mari permite afisarea simultana a concentratiei de CO2, a temperaturii si a umiditatii. Totodata se afiseaza data calendaristica si ora.

Se alimenteaza de la reteaua de 220V printr-un redresor inclus in pret.


Termo-higrometrul DT-802 se incadreaza in cerintele Ordinului nr. 962 din 29 iulie 2009 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea farmaciilor si drogheriilor, care prevede obligativitatea ca farmaciile si drogheriile sa fie dotate cu dispozitive sau aparatura de monitorizare a conditiilor de temperatura si umiditate relativa, adica cu termohigrometre/termometre si umidometre/termometre si psihrometre.


Produs similar cu Trotec BZ30.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

DT802