Termo-Higrometru cu punct de roua Testo 605-H1

SKU:05606053
In stoc
Termohigrometru Testo 605-H1 permite măsurarea fiabilă a umidității și temperaturii aerului și calcularea punctului de rouă.
660,45 lei
cu TVA

555,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Termohigrometru Testo 605-H1 permite măsurarea fiabilă a umidității și temperaturii aerului și calcularea punctului de rouă.

Termohigrometru Testo 605-H1 are un ax sondă montat permanent, ceea ce înseamnă că este excelent atunci cand vine vorba de efectuarea măsurătorilor în conductele de ventilație.


Termohigrometrul Testo 605-H1  respecta normativele ISU pentru Aparat de măsură şi control pentru măsurarea temperaturii - termometru/termocuplu/termorezistenţă, clasă de precizie ± 0,5° din ORDINUL Nr. 112 din 16 iulie 2014 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, aprobată prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 87/2010


Date tehnice

- Calculeaza punctul de roua de la -20 pana la +50⁰C ;

- Domeniul de masura umiditate : +5…+95%RH ; Acuratete : ±3%RH ; Rezolutie : 0.1% RH

- Domeniul de masura temperatura : 0…+50⁰C ; Acuratete : ±0.5⁰C ; Rezolutie : 0.1⁰C ;

- Lungimea tijei: 125 mm; Diametrul tijei de masura: 12 mm

- Ecranul poate fi inclinat usor pentru a citi usor valorile masurate


Descriere produs

Dacă sunteți în căutarea pentru unui termohigrometru compact cu o interfață acesibila, Termohigrometrul Testo 605-H1 este alegerea ideala. Acesta măsoară umiditatea relativă și temperatura aerului și calculează, de asemenea, punctul de rouă, în -20-50 ° gama Ctd. Senzorul de umiditate Testo montat permanent asigură rezultate de măsurare fiabile, cu stabilitate pe termen lung.

Termohigrometrul Testo 605-H1 este potrivit pentru masuratori de control în zone de producție, depozitare, birouri si servere.

Termohigrometrul Testo 605-H1 este deosebit de practic pentru masuratori in conductele de ventilație, deoarece are un ax sondă montat permanent (lungime: 125 mm).

Suportul care este, de asemenea, furnizat vă permite să poziționați și să stabiliți arborele sondă în locul dorit în conductă de ventilație. Acest lucru înseamnă că puteți efectua măsurători fără a fi nevoie să țineți trmohigrometru în timp ce faceți acest lucru.
Ecranul poate pivota în poziții diferite, permițând citirea ușoară a valorile de măsurare.

Când nu utilizați Termohigrometrul Testo 605-H1, capacul de protecție rotativ la sfârșitul arborelui sondei protejează senzorul de stres mecanic.


Conținut pachet

Termohigrometrul Testo 605-H1 cu suport pentru conducte, include suport de fixare şi baterie


Termo-higrometrul Testo 605-H1 se încadreaza in cerintele pentru Aparat de măsură şi control pentru măsurarea temperaturii - termometru/termocuplu/termorezistenţă, clasă de precizie ± 0,5° din ORDINUL Nr. 112 din 16 iulie 2014 pentru modificarea şi completarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, aprobată prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 87/2010.


Termo-higrometrul Testo 605-H1 se incadreaza in cerintele Ordinului nr. 962 din 29 iulie 2009 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea farmaciilor si drogheriilor, care prevede obligativitatea ca farmaciile si drogheriile sa fie dotate cu dispozitive sau aparatura de monitorizare a conditiilor de temperatura si umiditate relativa, adica cu termohigrometre/termometre si umidometre/termometre si psihrometre. 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

05606053