MultiTest Med Int. cu tuburi Drager

SKU:6520260
Out of stock

Aparatul MultiTest Med Int. a fost conceput pentru a verifica puritatea gazelor utilizate in sistemul medical. Un singur test realizat cu aparatul MultiTest Med Int. este suficient pentru a detecta contaminantii din aerul comprimat, oxidul de azot (gazul ilariant), dioxidul de carbon si oxigen. Aparatul MultiTest Med Int. determina concentratia de vapori de apa, monoxid de carbon, dioxid de carbon, hidrogen sulfurat, gaze nitrice, ulei si alti contaminanti din sistemul de aer comprimat.

12.634,23 lei
cu TVA

10.617,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Aparatul MultiTest Med Int. a fost conceput pentru a verifica puritatea gazelor utilizate in sistemul medical.

 

Un singur test realizat cu aparatul MultiTest Med Int. este suficient pentru a detecta contaminantii din aerul comprimat, oxidul de azot (gazul ilariant), dioxidul de carbon si oxigen.

 

Aparatul MultiTest Med Int. determina concentratia de vapori de apa, monoxid de carbon, dioxid de carbon, hidrogen sulfurat, gaze nitrice, ulei si alti contaminanti din sistemul de aer comprimat.

 

Concentratia poate fi determinata atat individual, pentru fiecare compus in parte, cat si simultan, pentru toti compusii odata.

 

Aparatul MultiTest Med Int. permite verificarea tuturor gazelor medicale, conform criteriilor de calitate prevazute in diferite normative precum European Pharmacopeia si United States Pharmacopeia (USP).

 

Datorita versatilitatii si capacitatii sale de a verifica toate gazele medicale, aparatul MultiTest Med Int. reprezinta o solutie eficienta si economica.

 

Aparatul MultiTest Med Int. face parte din familia de aparate Drager Aerotest, care se bazeaza pe deja cunoscutele tuburi colorimetrice Drager, o metoda eficienta de detectare si masurare a gazelor toxice.

 

Noul impactor de ulei Drager a fost special conceput pentru a verifica procentul de vapori de ulei din aerul comprimat, fie ca este vorba de uleiuri conventionale sau de uleiuri sintetice.

 

 

Rezultate precise si rapide (circa 5 minute)


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

6520260