Pompa manuala Accuro pentru tuburile colorimetrice Drager

SKU:6400000
Out of stock

Pompa Accuro pentru tuburile colorimetrice Drager.

2.274,09 lei
cu TVA

1.911,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Pompa Accuroa fost special conceputa pentru a fi folosita impreuna cu tuburile colorimetrice sau cu tuburile de prelevare de probe Drager

 

Pompa Accuro absoarbe 100 ml per cursa in burduf, daca acesta este comprimat complet. Dupa eliberarea burdufului, procesul de absorbtie functioneaza de la sine si proba de gaz care trebuie masurata este absorbita prin tubul utilizat. Procesul de absorbtie este incheiat atunci cand corpul pompei s-a deschis din nou complet. Finalul unei curse se poate citi pe capul Pompei Accuro, prin intermediul unui afisaj.

 

Pompa Accuro poate fi folosita si pentru prelevarea de probe, caz in care substantele de verificat se colecteaza mai intai pe un material adecvat, cum ar fi carbunele activ, silica gel etc. Pentru aceasta, aerul de verificat este absorbit mai intai prin materialul respectiv, de obicei la un debit volumetric definit pentru o perioada de timp determinata. Apoi, substantele depuse pe material prin absorbtie sau absorbtie chimica se analizeaza calitativ si cantitativ in laborator cu ajutorul metodelor analitice ca de exemplu gazcromatografie (GC) s.a.

 

Pompa Accuro si tuburile colorimetrice Drager permit masurarea concentratiilor de moment, ca de exemplu inregistrarea nivelului maxim al concentratiei, masuratori de verificare pentru autorizare, determinari worst-case scenario etc.

 

Pentru masuratori rapide si prelevare de probe pe teren

 

Utilizare comoda cu o singura mana, indiferent de conditii

 

Mobilitate si eficienta gratie dimensiunilor reduse si independentei fata de sursele de curent


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

6400000