Procedeul Drager Liquid Extraction

SKU:6400030
Out of stock

Procedeul Drager Liquid Extraction, pe scurt Procedeul DLE, este o metoda simpla, rapida si economica utilizata pe teren pentru masurarea contaminatilor din apa si alte lichide.

4.800,46 lei
cu TVA

4.034,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Procedeul Drager Liquid Extraction, pe scurt Procedeul DLE, este o metoda simpla, rapida si economica utilizata pe teren pentru masurarea contaminatilor din apa si alte lichide.

 

Procedeul Drager Liquid Extraction este un sistem testat pentru analiza probelor de apa, ape reziduale, ulei solidificat, sol si probe multi-faza, folosind tuburi colorimetrice Drager

 

Procedeul Drager Liquid Extraction se bazeaza pe extragerea unui contaminant aflat in stare lichida trecandu-l in stare gazoasa.

 

Cu ajutorul Procedeului Drager Liquid Extraction, depasirile valorilor limita sunt identificate in cel mai scurt timp, putandu-se lua rapid masuri pentru protectia mediului sau pentru remedierea defectelor de functionare ale instalatiilor tehnice.

 

Procedeul Drager Liquid Extraction este flexibil si nu necesita un efort logistic sau de timp insemnat. De aceea, Procedeul Drager Liquid Extraction este adecvat pentru masuratori frecvente pe teren.


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

6400030