SimultanTest CO2 cu tuburi Drager

SKU:6526170
Out of stock
7.813,54 lei
cu TVA

6.566,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Sistemul SimultanTest CO2 Drager permite măsurarea purității dioxidului de carbon în domeniul de presiune scazuta de până la 3 bar.

 

Sistemul de testare SimultanTest CO2 Drager a fost dezvoltat special pentru utilizarea în industria băuturilor, dar este folosit peste tot acolo unde este necesară garantarea purității dioxidului de carbon (de exemplu în industria chimică și petrochimică). Cu ajutorul sistemului SimultanTest CO2 Drager se pot determina cu precizie impuritățile din dioxid de carbon sub presiune analizat.

 

SimultanTest CO2 Drager se bazează pe binecunoscutele tuburi colorimetrice Drager, o metodă eficientă pentru detectarea și măsurarea gazelor toxice. Utilizand aparatul SimultanTest CO2 Drager puteti identifica, ndividual sau simultan, diverse substanțe potențial dăunătoare, cum ar fi amoniacul, gazele nitrice, hidrogenul fosforat, monoxidul de carbon, dioxidul de sulf, hidrogenul sulfurat, vaporii de apă și alte impurități.

 

Dispozitivul de măsurare SimultanTest CO2 Drager poate fi utilizat independent de o sursă de curent si se poate conecta fără probleme la sistemul de conducte pentru dioxid de carbon prin intermediul conectorului.

 

După numai cinci minute, sistemul Quick-Check garantează un rezultat fiabil al măsurătorii și oferă informații despre concentratia impurităților.

 

 

Toate componentele SimultanTest CO2 Drager  pot fi transportate si depozitate în geanta practica inclusa. 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

6526170