Cheie dinamometrica cu certificat de etalonare

SKU:G10065
Out of stock
380,80 lei
cu TVA

320,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Cheie dinamometrica, 0-300Nm, 1/2", Geko G10065, lungime totala 48 cm, din otel crom vanadiu
+ Certificat de etalonare

Folosirea unei chei dinamometrice cu certificat de etalonare este necesara pentru a indeplini cerintele de autorizare si functionare impuse de RAR prin reglementarea RNTR 9 pentru vulcanizari si service-uri auto.

 

Livrarea sculelor insotite de certificatele de etalonare se face  in circa 3-7 zile de la comanda.

Certificatele de etalonare sunt emise de un laborator acreditat de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala).

Pe certificatele de etalonare este inscrisa denumirea firmei cumparatorului si adresa pe care acesta doreste sa o inscrie (sediu/punct de lucru).

Conform reglementarilor RAR, verificarea metrologica (re-etalonarea) trebuie repetata la maximum 24 de luni. Pentru a re-etalona aceste dispozitive sau altele pe care le aveti, puteti sa ne cereti o oferta de pret si putem obtine certificatele de re-etalonare in termen de 3-7 zile de cand ne trimiteti dispozitivele.

Cheia dinamometrica poate fi comandata si impreuna cu un subler si un pistol de umflat roti cu manometru, toate etalonate = 599 lei+tva

 

Reglementările privind autorizarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de reparaţii, de întreţinere, de reglare, de modificări constructive, de reconstrucţie a vehiculelor rutiere, precum şi de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz - RNTR 9  pot fi consultate aici: https://www.rarom.ro/cs-uploads/rntr9.pdf


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

G10065