Refractometru alcool 0-80%

SKU:alcool
Out of stock
208,25 lei
cu TVA

175,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Refractometrul pentru alcool a fost conceput pentru a masura procentul de alcool din lichide de-a lungul procesului de fermentatie si, ulterior, din produsele finite: must, suc de fructe, suc de legume, must de bere, bauturi fermentate, diferitele stadii ale berii si vinului, bauturi alcoolice etc.

 

Rezultatul este usor de citit, scara gradata fiind intuitiva si clara.

Utilizarea este simpla si rapida: picurati cu ajutorul pipetei incluse in pachet cateva picaturi din lichidul pe care doriti sa il masurati pe prisma optica. Inchideti luminatorul si cititi rezultatul privind prin vizor si observand nivelul la care a ajuns linia de demarcatie dintre portiunile albastra si alba ale fundalului.

 

Refractometrul pentru alcool se adreseaza atat specialistilor din industria agro-alimentara, cat si publicului larg ce doreste sa testeze concentratia de alcool dintr-un lichid in vederea ameliorarii calitatii bauturilor produse in gospodarie.

 

Principiul de functionare al unui refractometru este utilizarea indicelui de refractie (dat de unghiul de refractie al luminii ce trece printr-un mediu transparent) pentru a stabili concentratia unei solutii.

Acest principiu simplu permite realizarea de masuratori rapide, acurate, repetabile.

Desi refractometrele pentru diferite substante arata similar, ceea ce difera este scala de citire a rezultatelor, scala conceputa pentru fiecare tip de substante in parte.

Specificatii tehnice

 

Domeniu de masura: 0-80%

Rezolutie (unitate de gradatie): 1%

Dimensiuni: 17 cm lungime, 4 cm  diametru maxim

Greutate: 200g

Cost de utilizare zero – nu necesita baterii.

 

Pachetul contine:

Refractometru

Pipeta

Mini-surubelnita

Laveta curatare

 

Denumiri alternative:

Refractometru alcool

Refractometru alcool 0-80%

alcool